اخطار ۩۞۩ ZERO BOOK ۩۞۩ !
توجه : همانطور كه مي دانيد ايران عضو و امضاء كننده كپي رايت بين المللي نيست و بنابراين كليه كتابهاي چاپ شده در محدوده جغرافيايي ايران نيز فاقد حق مؤلفين در سطح بين المللي خواهد بود. لذا اين سايت و مدير آن هيچ گونه مسئوليتي درقبال كتابها و لينكهاي معرفي شده ندارد.چرا که كتابهاي معرفي شده در اين سايت ، توسط كاربران مختلف تهيه و بارگذاري شده است. و برشما است كه در هنگام دانلود از خارج كشور به قوانين كشور محل اقامت خود توجه داشته باشيد.
Disclaimer:As Iran is not a signatory of international copyright law , None of the books printed inside it is protected by this law. Nevertheless, all the books shown above are not hosted or transmitted by this server. The links are provided solely by this site’s users. The administrator of this site cannot be held responsible for what its users post, or any other actions of its users. You may not use this site to distribute or download any material when you do not have the legal rights to do so. It is your own responsibility to adhere to these terms.
یادداشتهای امیر اسدالله عَلَم کتابی است شامل خاطرات ، مشاهدات و یادداشتهای امیراسدالله علم وزیر دربار محمدرضا شاه پهلوی که دکتر علی نقی عالیخانی آنها را ویرایش کرده است. کتاب « یادداشتهای عَلَم » اهمیت تاریخی دارد زیرا اسدالله علم از یکسو تنها کسی در درون دربار پهلوی دوم بوده که یادداشتهای خود را به یادگار نهاده و ثانیا از معدود افرادی است که بیشتر لحظات ، ارتباطات و تحولات ریز و درشت درون دربار دوم حضور و اطلاع داشته است . این کتاب در بر گیرنده خاطرات و یادداشتهای امیر اسدالله علم در فاصله زمانی ۱۳۴۷ تا ۱۳۵۴ خورشیدی است .
کتاب یادداشتهای علم که تا کنون پنج جلد از آن به فارسی منتشر شده در دو جلد نیز به طور خلاصه به انگلیسی منتشر شده است. «یادداشتهای علم» چاپهای متعددی در ایران بوسیله انتشارات ثالث، معین ، مازیار و کتاب سرا داشته است.
چاپ این کتاب در سال ۱۳۷۲ در ایران آغاز شد و آخرین جلد ان در سال ۱۳۸۴ منتشر شد. این کتاب یکی از بهترین اثار سیاسی در ایران معاصر بوده و بخشی از حقایق پشت پرده سیاسی در دوران حکومت محمد رضا شاه را آشکار می کند.
عباس ملکزاده میلانی به دنیا آمده در سال هزار و سیصد و بیست و هشت یکی از تاریخ شناسان و ایرانشناس و نویسندهای ایرانی ؛ اهل آمریکا است. آقای میلانی مدیر برنامه های مطالعات ایرانی در دانشگاه های استنفورد و از استادان دانشگاه علوم سیاسی آن دانشکده می باشد. او هم اکنون همکار و یکی از سرپرست واژه های دموکراسی ایران در مؤسسه هوور می باشد. عباس میلانی در سال هزار و سیصد و چهل و پنج از دبیرستانهای فنی اوکلند درسش به اتمام رسید و مدارک خود را در پایه ی لیسانس در علوم سیاسی و اقتصاد از دانشکده ی برکلی در کالیفرنیا گرفته است و در سال هزار و نهصد و هفتاد و چهار دکترای خود را گرفته است...
به دوستداران کتاب در ایران
در تمام سالها که در تدارکات کار تدوین کتاب زندگی شاه بودم، امید و آرزویم این بود که کتاب در ایران، جائی که میدانستم بخش اعظم خوانندگان در آن زندگی میکنند به چاپ برسد. متاسفانه سانسور دولتی حداقل تا کنون مانع از چاپ قانونی کتاب شده است. ناچار کتاب را در خارج زیر عنوان نگاهی به شاه منتشر کردم. در عین حال چون رندان میدانستند که چنین کتابی، چه به لحاظ کنجکاوی روزافزون مردم نسبت به تاریخ معاصر ایران، چه به لحاظ حسن نظرآنها نسبت به آخرین اثرم، معمای هویدا ( که به بیست واندی چاپ رسید ) خریدارانی فراوان خواهد داشت وارد کار شدند. شکل افست شده نگاهی به شاه را در سطحی گسترده در تهران و شهرستانها پخش کردند. به علاوه ترجمه معیوب و مغلوط دیگری هم زیر عنوان شاه منتشر ساختند. سانسور فی نفسه ناقض یکی از اصول اصلی دمکراسی است. به علاوه در سده بیست و یکم که شبکههای مجازی جهانیان را هر روز بیشتر به هم وصل میکند سانسور را باید در عین حال پدیدهای یکسره منسوخ دانست، گر چه معتقدم احترام به حقوق مادی و معنوی مولف هم یکی ار ارکان دیگردمکراسی است و گر چه امیدوارم مسئولان امر دست از لجاج بردارند و اجازه چاپ قانونی کتاب را صادر کنند، اما با رغبت تمام حاضرم در ایران از حقوقم به عنوان مولف کتاب نگاهی به شاه بگذرم و کتاب رادر داخل کشور، به طور رایگان، از طریق اینتریت و این وب سایت در اختیار همه علاقمندان بگذارم .
اگر توان مالی خرید کتاب را دارید، چیزی برابر قیمت عادلانه آن را به یک بنیاد خیریه مانند (کهریزک، محک، مهر) پرداخت فرمائید. کارهای بزرگ با گامهای کوچک میآغازند و دامن نزدن به قاچاق ، تسلیم نشدن به سانسور هم از جمله چنین گامهای کوچکند.