اخطار ۩۞۩ ZERO BOOK ۩۞۩ !
توجه : همانطور كه مي دانيد ايران عضو و امضاء كننده كپي رايت بين المللي نيست و بنابراين كليه كتابهاي چاپ شده در محدوده جغرافيايي ايران نيز فاقد حق مؤلفين در سطح بين المللي خواهد بود. لذا اين سايت و مدير آن هيچ گونه مسئوليتي درقبال كتابها و لينكهاي معرفي شده ندارد.چرا که كتابهاي معرفي شده در اين سايت ، توسط كاربران مختلف تهيه و بارگذاري شده است. و برشما است كه در هنگام دانلود از خارج كشور به قوانين كشور محل اقامت خود توجه داشته باشيد.
Disclaimer:As Iran is not a signatory of international copyright law , None of the books printed inside it is protected by this law. Nevertheless, all the books shown above are not hosted or transmitted by this server. The links are provided solely by this site’s users. The administrator of this site cannot be held responsible for what its users post, or any other actions of its users. You may not use this site to distribute or download any material when you do not have the legal rights to do so. It is your own responsibility to adhere to these terms.
دانلود کتاب انتقاد از خود (عبرت و وصیت) آیت اله منتظری
انتقاد از خود (عبرت و وصیت)
نویسنده: حسینعلی منتظری دو سال پس از درگذشت آیت الله حسینعلی منتظری، قائم مقام عزل شده رهبری جمهوری اسلامی، کتاب تازه ای از او منتشر شده که از برخی از رازهای سیاسی آیت الله پرده بر می دارد. نام تازه ترین کتاب آیت الله منتظری، انتقاد از خود (با نام فرعی عبرت و وصیت) است و به سبک ناگزیر آیت الله که کتاب هایش مجوز نشر در ایران نمی گیرد، در وب سایت رسمی او به صورت رایگان قرار گرفته است. کتاب انتقاد از خود حاصل پاسخ های آیت الله منتظری به پرسش های صریح فرزندش سعید است که آیت الله کمتر از یک سال پیش از درگذشت آن را تکمیل کرده اما بر اساس پیشنهاداتی که برخی از نزدیکانش به او داشته اند، آن را در زمان حیات منتشر نکرده است. این کتاب شامل چهارده گفت و گو آبا موضوعات مختلف با آیت الله منتظری است. سعید منتظری در مقدمه اموضوع این کتاب را پاسخ های پدرش به «مسائل سیاسی و اجتماعی پر ابهام تاریخ معاصر» ایران توصیف کرده است. آیت الله منتظری در شمار شخصیت های صریح سال های نخست جمهوری اسلامی و از روحانیون صداقت پیشه ای است که در این کتاب به وضوح از برخی از رفتارها و موضع گیری هایش در دوره قدرت انتقاد کرده است. از جمله این موضوعات دوری کردن آیت الله منتظری از مواضع اش بر سر اشغال سفارت آمریکا در تهران است که در این کتاب عمل خود را نکوهش کرده و گفته اشغال سفارت پیامدهای زیانبار طولانی برای ایران داشته است. امری برخی از عوامل گروگانگیری دیپلمات های آمریکایی در ایران که بعضا پس از انتخابات ریاست جمهوری حدود سه سال پیش روانه زندان شدند، هنوز از آن دفاع می کنند. آیت الله منتظری در جایی از این کتاب می گوید «یکی از علل مهم ترقی جوامع پیشرفته مفتوح بودن باب انتقاد به خصوص نسبت به ارباب قدرت است» و به نظر می رسد خود به نحو قابل قبولی این شیوه مدرن را در مواجه اش با قاضی تاریخ و در پیشگاه افکار عمومی به کار گرفته است. از جمله بخش های خواندنی کتاب انتقاد از خود، نقش محمد محمدی نیک ری شهری، اولین وزیر اطلاعات ایران در برهم خوردن رابطه او و آیت الله خمینی و خاطرات آیت الله منتظری از ماه های نخست دوران رهبری آیت الله علی خامنه ای و اولین سفر او به قم به عنوان دومین رهبر جمهوری اسلامی است. از آیت الله منتظری به غیر از انتقاد از خود، پیشتر کتاب های «خاطرات» و «واقعیت ها و قضاوت ها» منتشر شده و به سبک آخرین اثرش ر وب سایت رسمی او به صورت رایگان در دسترس قرار دارد. حق تکثیر: نشر یافته در سایت ایت الله منتظری
جلد اول کتاب حاضر، خاطرات ارتشبُد سابق حسین فردوست ، یکی از برجسته ترین و موثر ترین چهره های سیاسی، اطلاعاتی رژیم پهلوی است.
کتاب ظهور و سقوط سلطنت پهلوی درباره دوران شاهنشاهی پهلوی است؛
حسین فردوست از دوران کودکی به عنوان دانش آموز دبستان نظام وارد کلاس مخصوصی شد که رضا شاه برای ولیعهدش محمدرضا پهلوی ترتیب داده بود. رضا شاه که تمایل داشت درکنار فرزندش دوست و همبازی درسخوانی باشد، فردوست را مورد توجه خاص قرارداد و او به دربار راه یافت. بدینسان فردوست از کودکی نزدیکترین دوست محمدرضا شاه و محرم اسرار او شد. با عزیمت محمدرضا شاه به سوییس برای تحصیل در کالج له روزه فردوست تنها همکلاسی بود که با او به طور رسمی اعزام شد و طی این سالها همچنان صمیمی ترین یار محمدرضا شاه بود. طی این سالها این رابطه متقابل تعمیق یافت و چنان پیوندی پدید شد که گویی فردوست جزء مکملی از شخصیت و زندگی محمدرضا شاه است. با آغاز پادشاهی محمد رضا شاه فردوست همچنان در کنار او بود و این رابطه چنان بود که شاه در کتاب ماموریت برای وطنم تنها کسی را که دوست خود معرفی کرد فردوست بود: «در آن موقع دوست صمیمی من پسری بود به نام حسین فردوست که پدرش ستوان ارتش بود. حسین در دوران تحصیل در سوییس با من همدرس بود و بعد هم با درجه سرهنگی سمت استادی دانشکده افسری را عهده داری میکند و فعلا در گارد شاهنشاهی مشغول انجام وظیفهاست.» فردوست همزمان در سالهای ۱۳۴۰- ۱۳۴۹ قائم مقام ساواک (سازمان اطلاعات و امنیت کشور)و در سالهای ۱۳۵۰- ۱۳۵۷ رئیس سازمان بازرسی کل کشور بود.
در این کتاب با زمان کودکی و جوانی و پایان کار فردوست در حکومت پهلوی آشنا خواهید شد.
نظرات و پیشنهادات خود را برای من به یادگار بگذارید.
محمد بن جریر طبری (زادهٔ ۲۲۴ در آمل – درگذشتهٔ ۳۱۰ هجری قمری در بغداد) (۲۱۸ – ۳۰۱ هجری شمسی) مورخ، مفسر قرآن، فیلسوف ایرانی و مؤلف کتاب تاریخ طبری مشهور به پدر تاریخ است.
محمد بن جریر طبری در سال ۲۲۴ هجری قمری برابر با ۲۱۸ هجری شمسی در آمل چشم به جهان گشود وی در عین مورخ بودن مفسری پرتوان نیز بود، وی کتاب تاریخ طبری را نگاشت که در آن وقایع به ترتیب سال تنظیم شده و تا سال ۳۰۲ هجری را در برمی گیرد. تاریخ طبری مرجع عمده تاریخ جهان و ایران تا اول سده چهارم هجری است، همچنین این کتاب در واقع مأخذ عمده تمام کسانی واقع شدهاست که بعد از طبری به تألیف تاریخ اسلام اهتمام ورزیدهاند. وی از سنین پیش از نوجوانی در زادگاهش به فراگرفتن فنون و دانش از جمله دانش حدیث مشغول گردید. پس از فراگرفتن مقدمات علوم در ۱۲ سالگی آمل را ترک گفت و به ری روآورد. طبری پس از مدتی میانرودان (بین النهرین) را ترک کرد و برای آشنایی با اصحاب ری عازم مصر شد. او در این سفر از راه شام و بیروت گذشت و در ۲۵۳ قمری هنگام حکومت احمد بن طولون به مصر وارد شد و سه سال در آن دیار ماند و در شهر فسطاط مصر نزد پارهای از دانشمندان آن دیار شاگردی کرد. طبری طی سفرهای بسیار خود بیشتر سفرنامههایی را که حاوی تاریخ و جغرافیای پیش از زمان خود بود، مطالعه کرد. همچنین، طی آن سفرها سیره نویسان گوناگونی را در جهان دیدار کرد و اطلاعات زیادی از آنها به دست آورد. او پس از زندگی سه ساله در مصر از راه شام به بغداد بازگشت و پس از زمان کوتاهی برای دیدار از وطنش راهی طبرستان شهر علم و فلسفه شهر آمل شد و در سال ۲۹۰ قمری به آمل آمد. طبری پس از مدتی به بغداد بازگشت و در محلهٔ رحیه یعقوب اقامت نمود و مطالعات خود را ادامه داد. طبری در بغداد ضمن آن که دانش خود را در فقه، تاریخ، حدیث تکمیل میکرد، شاگردانی نیز تربیت نمود و زمانی که در محلهٔ قنطره البردان بغداد زندگی میکرد، نگارش تاریخ خود را با نام «تاریخ الرسل و الملوک و اخبارهم و من کان فی زمن کل واحد منهم» که با نام تاریخ طبری شناخته میشود، آغاز کرد. او که روزانه چهل برگه از تاریخ خود را گردآوری میکرد، نزدیک چهل سال به نوشتن تاریخ طبری پرداخت. به این ترتیب که از ۴۸ سالگی شروع به گردآوری نسخههای پراکنده سفرنامهها نمود و از ۶۵ سالگی به طور مستمر در بغداد یادداشتهای پراکنده خود را به مدت ۲۳ سال تنظیم کرد تا آن که پیش از مرگش آن را به پایان رساند. طبری در کنار تنظیم تاریخ خود، به خواهش المکتفی، خلیفه عباسی، کتابی درزمینهٔ وقف نوشت که در بر گیرندهٔ نظر همهٔ دانشمندان و فقیهان مسلمان تا آن زمان بود. همچنین، کتابی به نام الفضایل نوشت که دربردارندهٔ زندگی خلفای راشدین بود .او طی آن سالها کتاب جامع البیان عن تاویل را نیز در تفسیر قرآن نوشت.
طبری در سال ۳۱۰ ه. ق. (۳۰۱ شمسی) در شهر بغداد دیده از جهان فروبست.